Töihin meille?

Huolehdimme työntekijöistämme!

Reilu työnantaja

Olemme turvallinen valinta työpaikaksesi, alipalkkausta ei tarvitse pelätä. Noudatamme aina vähintään alalla käytettävää työehtosopimusta palkkauksessa ja kaikessa muussakin toiminnassamme sekä toimimme yhteistyössä Rakennusliiton kanssa, joten voit työskennellä huoletta työsopimusasioidenkin puolesta.

Työhyvinvointia ja työtyytyväisyyttä

Terveystalon työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ovat henkilöstömme käytössä. Käytössämme on henkilö- ja pakettiautoja työntekijöidemme sujuvaan liikkumiseen työmaille ja työvälineiden kuljettamiseen. Henkilöstötyytyväisyyden takaamiseksi toteutamme säännöllisesti myös työtyytyväisyyskyselyitä kaikille työntekijöillemme.

Tilaisuudet ja yhteinen tekeminen

Vietämme vähintään kerran vuodessa koko henkilöstön yhteisiä virkistyspäiviä. Yrityksen sählyvuorokin löytyy, maanantaisin Äänekoskella, tervetuloa pelaamaan!

Työturvallisuus on ensisijaista

Tarjoamme henkilöstömme käyttöön kaikki työssä tarvittavat vaatteet ja suojaimet, joissa emme säästele. Kaikki käytössämme olevat varusteet täyttävät kaikki tämän päivän työturvallisuusvaatimukset – meille tärkeintä on hyvin voiva ja turvallisesti toimiva työntekijä.

Työnhakija, ota yhteyttä ja etsitään sinulle Työtä!