Työturvallisuus

Telinetarkastuspalvelu

Erityisesti teollisuuden seisokkeihin kehitetty telineiden valvonta- ja tarkastuspalvelu varmentaa työturvallisuuden telineiden rakentamisen ja käyttämisen osalta. Koulutetut HSE-telinetarkastajamme huolehtivat, että telineet on rakennettu telinevalmistajan, lainsäädännön ja tilaajan omien standardien mukaisesti ja että telineet rakennetaan oikein ja ovat näin turvallisia huolto-/korjaustyöntekijöiden käyttää.

Seisokkitelineiden valvonta Pateran hoitamana vapauttaa tilaajan edustajien resursseja muiden seisokkitöiden läpiviemiseen. Tarkastuspalvelua käyttävät asiakkaamme ovat todenneet telinetyölaadun kohonneen ja sen myötä työturvallisuuden nousseen. Myös seisokkien jälkeisenä aikana telineet tehdään laadukkaammin koska valvonnan tuoma oppi rakentamistasovaatimuksista kehittää telineiden rakentajia ja toisaalta tuo osaamista tilaajille vaatia telinetoimittajaltaan laadukkaampia telineitä.

Oli tarpeesi sitten yksittäinen kohde esim. kattilateline tai rakennus-/teollisuustyömaakokonaisuus, meiltä saat tarkastajan tarpeeseesi.

HSE-valvonta

Telinetoimittajille tarkoitettu HSE-valvojamme sekä hoitaa yrityksen sisäisen valvonnan teline-/eristystöissä seisokeissa että samalla kehittää yrityksesi telineiden rakentamistoimintatapoja niin laatutason kuin työturvallisuudenkin osalta. Monissa seisokeissa on otettu käyttöön malli, jonka mukaan, kun telinetoimittajalla on vähintään 50 työntekijää työmaalla, on yrityksellä oltava sisäinen valvonta, HSE-valvonta, työntekijöidensä töiden tekemisen valvontaan, työturvallisuudesta huolehtimiseen ja tietenkin niiden kehittämiseen.

Hse-valvojamme avulla saat aina uusimmat tiedot sääntöjen ja lain vaatimusten muutoksista, jolloin osaat toimia oikein ja turvallisesti työmailla. Tämä on mitä parhain tapa kehittää yrityksesi osaamista telinetöissä yleisten toimintatapojen, rakentamisen ja työturvallisuuden osalta. Asiakkaasikin vaatimus on, että olet edelläkävijä työturvallisuusasioissa, kehität toimintaasi ja toimit annettujen ja olemassa olevien säännösten mukaan.

Ole työ- ja telineturvallisuusasioissa edelläkävijä, varmista tulevaisuutesi laadukas toiminta HSE-valvojamme avustamana!

TR-mittaus

Saat Pateralta HSE-koulutetun henkilön TR-mittauskierroksille. TR-mittaajillamme on vuosien kokemus rakennus- ja teollisuustyömaista sekä teollisuuden seisokeista.

Näin ollen heidän osaamisensa on erittäin hyvä ja monipuolinen havaitsemaan kierroksilla vaadittavia turvallisuusasioita, niin positiivisia kuin negatiivisiakin kohteita tai tapahtumia. Tarjoamme avuksesi valvojiamme TR-mittauksiin, minkä lisäksi saat huippuosaamisen telineturvallisuuteen ja niissä mahdollisesti havaittaviin epäkohtiin samalla kun TR-kierroksia tehdään. Tämä on erinomainen lisä työturvallisuuden varmistamiseen työmaillanne.

Säiliö- ja tulityövartiointi

Kokeneet ja koulutetut säiliö- ja tulityövartijamme varmistavat työturvallisuutesi ja työsi sujuvuuden käynnin ja seisokkien aikana. Asentajasi voivat keskittyä huoletta hitsaamiseen, asentamiseen jne., kun heidän ei tarvitse samalla toimia toinen toisilleen vartijoina, minkä velvoite heillä olisi ilman ulkopuolista säiliö- ja tulityövartijaa.

Työn tullessa valmiiksi saat asentajasi siirtymään sujuvasti ja nopeammin seuraavaan asennuskohteeseen, kun hoidamme jälkivartioinnin puolestanne. Vapauta työntekijäsi itse mekaaniseen työhön, Patera hoitaa säiliö- ja tulityövartioinnin.

Kysy lisätietoja työturvallisuuspalveluistamme!

Patera Oy
Kuhnamontie 2
44100 Äänekoski

044 236 2030

Kalle Raatikainen,
HSE-valvoja, telinetarkastaja
044 236 9752
kalle.raatikainen@patera.fi

Mikael Eteläranta,
HSE-valvoja, telinetarkastaja
040 875 1138
mikael.etelaranta@patera.fi

Juha-Matti Mäkipää,
HSE-valvoja, telinetarkastaja
045 787 074 40
juha-matti.makipaa@patera.fi

Janne Parantainen,
Telinekouluttaja
044 236 2030
info@patera.fi