Telineosien huomiosuojapussit

Kehittämämme ns. “jokansuojapussit” ovat saaneet erittäin positiivisen palautteen työtelineitä käyttäviltä asiakkailtamme.

Aikaisemmin harmaat telineosat, joihin alueella liikkuvien tai työskentelevien oli mahdollista lyödä, raapaista tai muuten kolhia itseään, eivät erottuneet etenkään huonosti valaistuissa
kohteissa kuten kattiloissa, säiliöissä jne. 

Ennen pussien käyttöönottoa suojaamattomista telineosista tuli seisokeissa sekä käytön aikana negatiivisia turvallisuushavaintoja, minkä lisäksi telineosiin kolhittiin itseä; etenkin pää oli osunut niihin, koska osien näkyvyys ilman huomiopussia on erittäin heikko. Huomiopussien käyttöönoton jälkeen turvallisuushavainnot muuttuivat positiivisiksi. 

Kulkureiteille tai työskentelyalueelle jäävät, telineiden rakenteeseen liittyvät osat saadaan huomiosuojapussilla helposti ja edullisesti alueella liikkuville näkyvämmiksi. Lisäksi pussi suojaa metalliosien viilloilta ja raapaisuilta. Päänkorkeudella olevat telineosat, joihin on törmäysmahdollisuus, havaitaan erittäin hyvin, kun osiin on asennettu huomiopussi.

Telinetoimittaja, lisää telineasentajien sekä telineiden käyttäjien työturvallisuutta tällä helpolla tavalla. Huomiopussit ovat nopeita asentaa, poistaa ja uudelleen käyttää, pusseissa pikakiristys, et tarvitse rautalankaa, nippusiteitä tai teippiä asennukseen.

Saat Pateralta huomiosuojapussit oman yrityksesi logolla painettuna.

Pateran tavoitteena on 0-tapaturmaa telineillä!

Juoksuihin sopivat pussit asennat/poistat nopeasti, ja uudelleen käytät ne. Näkyvyys huomattavasti parempi kuin huomionauhalla.

Huomionauha on kertakäyttöistä ja tuulen mukana helposti irtoavaa sekä esim. metsäteollisuudessa ongelma joutuessaan hakkeen, sellun, kartongin tai paperin sekaan.

Vahvistettuihin juoksuihin käy sama tuote, kahdesta pussista vastakkain yhdistämällä.

Huomiopussit käyvät työturvallisuuden lisäämiseen missä vain muuallakin kun tarvitaan tehokasta ja nopeasti muokattavaa huomionäkyvyyttä!

Telineturvallisuus.fi – Turvallisempiin työpäiviin telineillä!

Kysy lisätietoja!

Patera Oy
Kuhnamontie 2
44100 Äänekoski

044 236 2030