Telineturvallisuus.fi – Patera työturvallisuuspalvelut

25 vuoden kokemus rakennus- ja teollisuusalalla on luonut osaamisen ja edellytykset laadukkaille työturvallisuuspalveluille. 

Työturvallisuus

Koulutettu henkilöstömme varmentaa rakennustyömaiden ja teollisuuden käynninaikaisten sekä seisokkien työturvallisuustarpeet HSE-valvonnan ja telinetarkastuksien osalta.

Telinekoulutus

Käytännön telinekoulutusta annamme oppilaitoksille sekä pidämme kursseja telineiden tarkastajille/valvojille jotka työssään joutuvat hyväksymään telineiden käyttöönoton tai turvallisuuden.

Asiantuntijapalvelut

Pateralta saat saman katon alta asiantuntijapalveluita, kuten mm. telinetarkastusta ja -koulutusta, HSE-valvontaa, TR-mittausta, putoamissuojainten tarkastusta sekä säiliö- ja tulityövartiointia.

Toteutamme työturvallisuusasiantuntijapalvelumme lainsäädännön vaatimusten mukaisesti sekä asiakkaan tarpeet huomioiden

Tarkastajamme on ollut mukana tarkastamassa muun muassa Äänekosken biotuotetehtaan rakennus- ja asennustelineiden turvallisuutta.

HUOMIOSUOJAPUSSIT

Kehittämämme ns. “jokansuojapussit” ovat saaneet erittäin positiivisen palautteen työtelineitä käyttäviltä asiakkailtamme.

Kulkureiteille tai työskentelyalueelle jäävät, telineiden rakenteeseen liittyvät osat saadaan huomiosuojapussilla helposti ja edullisesti aluulla liikkuville näkyvämmiksi.

Lue lisää huomiosuojapusseista >

Patera Oy
Kuhnamontie 2
44100 Äänekoski

044 236 2030
info@patera.fi

HSE-Valvojat / Telinetarkastajat

Kalle Raatikainen – 044 236 9752
kalle.raatikainen@patera.fi

Mikael Eteläranta – 040 875 1138
mikael.etelaranta@patera.fi

Juha-Matti Mäkipää – 045 787 074 40
juha-matti.makipaa@patera.fi